Dział zbytu: 501-777-013
Dział techniczny: 514-077-355

Specjalizujemy się w produkcji bardzo dobrej jakości szczotek technicznych

 

Jest to szeroka gama szczotek, którymi można pracować na wielu rodzajach narzędzi, takich jak: szlifierki kątowe, szifierki stacjonarne,szlifierki ręcznę, wiertarki itp. W ofercie posiadamy m. in.: szczotka druciana tarczowa, szczotka doczołowa. 

Polityka prywatności

 Nasze dane to: P.P.H PROMAT Sp. z o.o , ul. Piaskowa 10, 64-510 Wronki

 

P.P.H PROMAT Sp. z o.o – administrator portalu www.promat-szczotki.pl nie wykorzystuje portalu do gromadzenia danych osobowych użytkowników w celach innych niż sprzedaż własnych produktów i usług oraz w celu wewnętrznego marketingu i promocji własnych produktów.

 

Podmioty przetwarzające dane osobowe

 

Dane wprowadzane w formularzach na stronie służą wyłącznie do uzyskania kontaktu z klientem w celu zawarcia umowy o świadczenie usług z naszą firmą, lub ewentualnie do przygotowania rezerwacji miejsca parkingowego dla klienta.

 

 

W zależności od sytuacji możemy dane udostępnić innym podmiotem, niemniej wyłącznie w celu świadczenia usług i tylko w zakresie niezbędnym do ich realizacji oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przepisów prawa. W zależności od sytuacji, dane przekazać możemy:

 

- uprawnionym organom państwowym (np. Prokuraturze, Policji, Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej),

 

- podmiotom obsługującym nasze systemy teleinformatyczne lub udostępniającym nam narzędzia teleinformatyczne,

 

- podwykonawcom wspierających nas w wykonywaniu łączącej nas z Państwem umowy, np. w obsłudze korespondencji czy w procesie obsługi Klienta,

 

- podmiotom świadczącym nam usługi doradcze, konsultacyjne, audytowe oraz pomoc prawną, podatkową, rachunkową działającym na nasze zlecenie,

 

- podmiotom prowadzącym działalność pocztową lub kurierską,

 

- podmiotom nabywającym wierzytelności – w razie nieopłacenia przez Państwa naszych rachunków w terminie,

 

- podmiotom, współpracującym z nami przy obsłudze spraw księgowych, podatkowych, prawnych.

 

 

Pliki cookies

 

 

Portal www.promat-szczotki.pl wykorzystuje pliki „cookies”, które pozwalają na zapamiętanie wybranych informacji o jego użytkownikach i ich preferencjach. Za ich pomocą nie są jednak przetwarzane lub przechowywane dane osobowe, a jedynie informacje pozwalające na:

 

- Dopasowanie portalu do potrzeb użytkowników;

- Tworzenie statystyk oglądalności podstron portalu;

- Dostosowanie części informacji wyświetlanych w portalu i na stronach partnerskich do zainteresowań użytkownika.

 

 

Użytkownik, który nie życzy sobie wykorzystywania plików „cookies” w opisanym powyżej celu, ma możliwość skonfigurowania ustawień wykorzystywanej przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie wspomnianych plików w pamięci komputera. W każdej chwili może również usunąć je ręcznie. W celu zapoznania się ze szczegółową instrukcją postępowania prosimy o odwiedzenie strony internetowej producenta używanej przeglądarki internetowej.

 

 

Usługi Google

 

 

Strona www.promat-szczotki.pl używa mechanizmów analizy ruchu sieciowego, która została udostępniona przez Google inc. („Google inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA”): Google Analytics, Google Double Click, Google Plus oraz Google Tag Manager. Google Analytics, Google Double Click, Google Plus and Google Tag Manager używają tzw. Plików cookies, które umożliwiają analizę sposobu korzystania ze stron internetowych. Informacje zbieranie przez pliki cookies są w sposób pośredni przekazywane na serwery Google znajdujące się w USA i tam są archiwizowane.

 

Jeżeli funkcja anonimizacji adresu ip jest włączona podczas korzystania z naszej strony internetowej, adres ip użytkownika jest skracany przez firmę Google i nie jest w żaden sposób przetwarzany - przetwarzany jest wyłącznie jego skrót nie będący daną osobową umożliwiającą identyfikację. Jedynie w wyjątkowych przypadkach pełen adres ip jest wysyłany do serwera Google w USA i tam skracany. W ten sposób funkcja anonimizacji adresu ip będzie aktywna na naszej stronie internetowej. Google wykorzystuje przesyłane informacje do analizy korzystania przez użytkowników z naszej strony internetowej, przygotowywania raportów dotyczących korzystania ze strony internetowej i innych usług związanych z korzystaniem z internetu. Adres IP przekazany przez przeglądarkę użytkownika w ramach programu Google Analytics nie jest przechowywany wraz z innymi danymi Google.

 

Użytkownik ma możliwość zapisywania plików cookie w przeglądarce internetowej. Jednakże w takim przypadku pełne wykorzystanie wszystkich funkcji strony internetowej nie będzie możliwe. Oprócz tego, użytkownik może zablokować zapisywanie danych zebranych przez cookies dotyczących używania strony internetowej (włącznie z adresem IP) i wysyłanie ich do Google, jak również przekazywanie tych danych przez Google, pobierając i instalując wtyczkę dostępną pod następującym linkiem: dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?HL=pl)

 

 

Usługi Facebook

 

 

Korzystamy z narzędzi marketingowych dostępnych w ramach serwisu Facebook i zapewnianych przez Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA. W ramach tych narzędzi kierujemy do Ciebie reklamy w serwisie Facebook. Działania w tym zakresie realizujemy, opierając się na naszym prawnie uzasadnionym interesie w postaci marketingu własnych produktów lub usług.

 

W celu kierowania do Ciebie reklam spersonalizowanych pod kątem Twoich zachowań w naszej witrynie, zaimplementowaliśmy w ramach naszych stron Pixel Facebooka, który w sposób automatyczny gromadzi informacje o Twoim korzystaniu z naszej witryny w zakresie przeglądanych stron. Zgromadzone w ten sposób informacje są najczęściej przekazywane do serwera Facebooka w Stanach Zjednoczonych i tam przechowywane.

 

Informacje zbierane w ramach Pixela Facebooka są anonimowe, tj. nie pozwalają nam na Twoją identyfikację. Wiemy jedynie, jakie działania podjąłeś w ramach naszej strony. Informujemy Cię jednak, że Facebook może łączyć te informacje z innymi informacjami o Tobie zebranymi w ramach korzystania przez Ciebie z serwisu Facebook i wykorzystywać dla swoich własnych celów, w tym marketingowych. Takie działania Facebooka nie są już zależne od nas, a informacji o nich możesz szukać bezpośrednio w polityce prywatności Facebooka: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Z poziomu swojego konta na Facebooku możesz również zarządzać swoimi ustawieniami prywatności.

 

Z uwagi na to, że Facebook Inc. posiada siedzibą w USA i wykorzystuje infrastrukturę techniczną znajdującą się w USA, przystąpił do programu EU-US-Privacy Shield w celu zapewnienia odpowiedniego poziomu ochrony danych osobowych wymaganego przez przepisu europejskie. W ramach umowy pomiędzy USA a Komisją Europejską ta ostatnia stwierdziła odpowiedni poziom ochrony danych w przypadku przedsiębiorstw posiadających certyfikat Privacy Shield.

 

W ramach ustawień plików cookies dostępnych z poziomu naszej strony możesz zadecydować, czy wyrażasz zgodę na korzystanie przez nas w Twoim przypadku z Pixela Facebooka, czy nie.

 

Możliwość cofnięcia zgód lub zmiany i usunięcia danych

 

Zgody na przetwarzanie plików cookies możesz ustawić samodzielnie w swojej przeglądarce lub skorzystać z przesłanych wyżej porad.

 

Przetwarzanie danych technologicznych

 

Firma P.P.H PROMAT Sp. z o.o w pełni respektuje prawo do prywatności i ochrony danych technologicznych. P.P.H PROMAT Sp. z o.o zbiera wyłącznie informacje o wykorzystywaniu niniejszego portalu przez zapisywanie do logów systemowych danych technologicznych, takich jak data połączenia z serwisem oraz adresu ip. Informacje te są wykorzystywane do celów wyłącznie administracyjnych i statystycznych i nie pozwalają na identyfikację pojedynczego użytkownika.

 

 

Dane te przechowywane są w specjalnej strefie bezpieczeństwa i mają do nich dostęp tylko i wyłącznie upoważnione osoby związane z portalem www.promat-szczotki.pl i zobowiązane do zachowania uzyskanych informacji w tajemnicy. Stosownie do zapisu art. 18 ust. 6 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. O świadczeniu usług drogą elektroniczną (dz. U. Nr 144, poz. 1204), P.P.H PROMAT Sp. z o.o może zostać zobowiązana do wydania informacji zawartych w logach dostępowych (w tym w szczególności numeru ip komputera) organom państwa, uprawnionym na podstawie prawa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

 

 

 

Firma P.P.H PROMAT Sp. z o.o jako administrator portalu www.promat-szczotki.pl nie ponosi odpowiedzialności za politykę ochrony prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach portalu www.promat-szczotki.pl, jak i tych, które umieszczają linki do portalu www.promat-szczotki.pl.

 

 

 

* * *

 

 

 

Powyższe zasady zachowania poufności mogą ulec w przyszłości zmianom. O wszelkich zmianach użytkownicy zostaną zawsze poinformowani z wyprzedzeniem.

 

 

 

 

Wszelkie pytania i uwagi dotyczące warunków korzystania z portalu www.promat-szczotki.pl oraz ochrony prywatności jego użytkowników można przekazać korzystając z danych podanych w zakładce "kontakt".

Nasze dane to: P.P.H PROMAT Sp. z o.o , ul. Piaskowa 10, 64-510 Wronki 
P.P.H PROMAT Sp. z o.o – administrator portalu www.promat-szczotki.pl nie wykorzystuje portalu do gromadzenia danych osobowych użytkowników w celach innych niż sprzedaż własnych produktów i usług oraz w celu wewnętrznego marketingu i promocji własnych produktów.
Podmioty przetwarzające dane osobowe Dane wprowadzane w formularzach na stronie służą wyłącznie do uzyskania kontaktu z klientem w celu zawarcia umowy o świadczenie usług z naszą firmą, lub ewentualnie do przygotowania rezerwacji miejsca parkingowego dla klienta.

W zależności od sytuacji możemy dane udostępnić innym podmiotem, niemniej wyłącznie w celu świadczenia usług i tylko w zakresie niezbędnym do ich realizacji oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przepisów prawa. W zależności od sytuacji, dane przekazać możemy:
- uprawnionym organom państwowym (np. Prokuraturze, Policji, Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej),
- podmiotom obsługującym nasze systemy teleinformatyczne lub udostępniającym nam narzędzia teleinformatyczne,
- podwykonawcom wspierających nas w wykonywaniu łączącej nas z Państwem umowy, np. w obsłudze korespondencji czy w procesie obsługi Klienta,
- podmiotom świadczącym nam usługi doradcze, konsultacyjne, audytowe oraz pomoc prawną, podatkową, rachunkową działającym na nasze zlecenie,
- podmiotom prowadzącym działalność pocztową lub kurierską,
- podmiotom nabywającym wierzytelności – w razie nieopłacenia przez Państwa naszych rachunków w terminie,
- podmiotom, współpracującym z nami przy obsłudze spraw księgowych, podatkowych, prawnych.

Pliki cookies 
Portal www.promat-szczotki.pl wykorzystuje pliki „cookies”, które pozwalają na zapamiętanie wybranych informacji o jego użytkownikach i ich preferencjach. Za ich pomocą nie są jednak przetwarzane lub przechowywane dane osobowe, a jedynie informacje pozwalające na:
- Dopasowanie portalu do potrzeb użytkowników;- Tworzenie statystyk oglądalności podstron portalu;- Dostosowanie części informacji wyświetlanych w portalu i na stronach partnerskich do zainteresowań użytkownika. 
Użytkownik, który nie życzy sobie wykorzystywania plików „cookies” w opisanym powyżej celu, ma możliwość skonfigurowania ustawień wykorzystywanej przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie wspomnianych plików w pamięci komputera. W każdej chwili może również usunąć je ręcznie. W celu zapoznania się ze szczegółową instrukcją postępowania prosimy o odwiedzenie strony internetowej producenta używanej przeglądarki internetowej.
 Usługi Google 
Strona www.promat-szczotki.pl używa mechanizmów analizy ruchu sieciowego, która została udostępniona przez Google inc. („Google inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA”): Google Analytics, Google Double Click, Google Plus oraz Google Tag Manager. Google Analytics, Google Double Click, Google Plus and Google Tag Manager używają tzw. Plików cookies, które umożliwiają analizę sposobu korzystania ze stron internetowych. Informacje zbieranie przez pliki cookies są w sposób pośredni przekazywane na serwery Google znajdujące się w USA i tam są archiwizowane.
 Jeżeli funkcja anonimizacji adresu ip jest włączona podczas korzystania z naszej strony internetowej, adres ip użytkownika jest skracany przez firmę Google i nie jest w żaden sposób przetwarzany - przetwarzany jest wyłącznie jego skrót nie będący daną osobową umożliwiającą identyfikację. Jedynie w wyjątkowych przypadkach pełen adres ip jest wysyłany do serwera Google w USA i tam skracany. W ten sposób funkcja anonimizacji adresu ip będzie aktywna na naszej stronie internetowej. Google wykorzystuje przesyłane informacje do analizy korzystania przez użytkowników z naszej strony internetowej, przygotowywania raportów dotyczących korzystania ze strony internetowej i innych usług związanych z korzystaniem z internetu. Adres IP przekazany przez przeglądarkę użytkownika w ramach programu Google Analytics nie jest przechowywany wraz z innymi danymi Google.
 Użytkownik ma możliwość zapisywania plików cookie w przeglądarce internetowej. Jednakże w takim przypadku pełne wykorzystanie wszystkich funkcji strony internetowej nie będzie możliwe. Oprócz tego, użytkownik może zablokować zapisywanie danych zebranych przez cookies dotyczących używania strony internetowej (włącznie z adresem IP) i wysyłanie ich do Google, jak również przekazywanie tych danych przez Google, pobierając i instalując wtyczkę dostępną pod następującym linkiem: dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?HL=pl)

Usługi Facebook

Korzystamy z narzędzi marketingowych dostępnych w ramach serwisu Facebook i zapewnianych przez Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA.  W ramach tych narzędzi kierujemy do Ciebie reklamy w serwisie Facebook. Działania w tym zakresie realizujemy, opierając się na naszym prawnie uzasadnionym interesie w postaci marketingu własnych produktów lub usług.
W celu kierowania do Ciebie reklam spersonalizowanych pod kątem Twoich zachowań w naszej witrynie, zaimplementowaliśmy w ramach naszych stron Pixel Facebooka, który w sposób automatyczny gromadzi informacje o Twoim korzystaniu z naszej witryny w zakresie przeglądanych stron. Zgromadzone w ten sposób informacje są najczęściej przekazywane do serwera Facebooka w Stanach Zjednoczonych i tam przechowywane.
Informacje zbierane w ramach Pixela Facebooka są anonimowe, tj. nie pozwalają nam na Twoją identyfikację. Wiemy jedynie, jakie działania podjąłeś w ramach naszej strony. Informujemy Cię jednak, że Facebook może łączyć te informacje z innymi informacjami o Tobie zebranymi w ramach korzystania przez Ciebie z serwisu Facebook i wykorzystywać dla swoich własnych celów, w tym marketingowych. Takie działania Facebooka nie są już zależne od nas, a informacji o nich możesz szukać bezpośrednio w polityce prywatności Facebooka: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Z poziomu swojego konta na Facebooku możesz również zarządzać swoimi ustawieniami prywatności.
Z uwagi na to, że Facebook Inc. posiada siedzibą w USA i wykorzystuje infrastrukturę techniczną znajdującą się w USA, przystąpił do programu EU-US-Privacy Shield w celu zapewnienia odpowiedniego poziomu ochrony danych osobowych wymaganego przez przepisu europejskie. W ramach umowy pomiędzy USA a Komisją Europejską ta ostatnia stwierdziła odpowiedni poziom ochrony danych w przypadku przedsiębiorstw posiadających certyfikat Privacy Shield.
W ramach ustawień plików cookies dostępnych z poziomu naszej strony możesz zadecydować, czy wyrażasz zgodę na korzystanie przez nas w Twoim przypadku z Pixela Facebooka, czy nie.
Możliwość cofnięcia zgód lub zmiany i usunięcia danych Zgody na przetwarzanie plików cookies możesz ustawić samodzielnie w swojej przeglądarce lub skorzystać z przesłanych wyżej porad.
Przetwarzanie danych technologicznych Firma P.P.H PROMAT Sp. z o.o w pełni respektuje prawo do prywatności i ochrony danych technologicznych. P.P.H PROMAT Sp. z o.o zbiera wyłącznie informacje o wykorzystywaniu niniejszego portalu przez zapisywanie do logów systemowych danych technologicznych, takich jak data połączenia z serwisem oraz adresu ip. Informacje te są wykorzystywane do celów wyłącznie administracyjnych i statystycznych i nie pozwalają na identyfikację pojedynczego użytkownika.

Dane te przechowywane są w specjalnej strefie bezpieczeństwa i mają do nich dostęp tylko i wyłącznie upoważnione osoby związane z portalem www.promat-szczotki.pl i zobowiązane do zachowania uzyskanych informacji w tajemnicy. Stosownie do zapisu art. 18 ust. 6 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. O świadczeniu usług drogą elektroniczną (dz. U. Nr 144, poz. 1204), P.P.H PROMAT Sp. z o.o może zostać zobowiązana do wydania informacji zawartych w logach dostępowych (w tym w szczególności numeru ip komputera) organom państwa, uprawnionym na podstawie prawa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.
 
Firma P.P.H PROMAT Sp. z o.o jako administrator portalu www.promat-szczotki.pl nie ponosi odpowiedzialności za politykę ochrony prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach portalu www.promat-szczotki.pl, jak i tych, które umieszczają linki do portalu www.promat-szczotki.pl.
 
* * *
 
Powyższe zasady zachowania poufności mogą ulec w przyszłości zmianom. O wszelkich zmianach użytkownicy zostaną zawsze poinformowani z wyprzedzeniem.
 
Wszelkie pytania i uwagi dotyczące warunków korzystania z portalu www.promat-szczotki.pl oraz ochrony prywatności jego użytkowników można przekazać korzystając z danych podanych w zakładce "kontakt".

  • Poznaj nasze produkty
    Szczotki doczołowe z gwintem
    Prezentacja na naszej witrynie to tylko część naszego programu. W swojej ofercie posiadamy ponad 150 000 typów szczotek do różnych aplikacji.
  • Poznaj nasze produkty
    Szczotki pędzelkowe
    Prezentacja na naszej witrynie to tylko część naszego programu. W swojej ofercie posiadamy ponad 150 000 typów szczotek do różnych aplikacji.
  • Poznaj nasze produkty
    Szczotki tarczowe
    Prezentacja na naszej witrynie to tylko część naszego programu. W swojej ofercie posiadamy ponad 150 000 typów szczotek do różnych aplikacji.
  • Poznaj nasze produkty
    Szczotki nylonowe ścierne
    Prezentacja na naszej witrynie to tylko część naszego programu. W swojej ofercie posiadamy ponad 150 000 typów szczotek do różnych aplikacji.
  • Poznaj nasze produkty
    Szczotki kątowe
    Prezentacja na naszej witrynie to tylko część naszego programu. W swojej ofercie posiadamy ponad 150 000 typów szczotek do różnych aplikacji.
Aktualności

Nowe produkty w asortymencie

Oferty na szczotki specjalistyczne przygotowujemy w oparciu o wzory oraz rysunki techniczne przesłane przez klienta tak aby zaoferować dokładnie taki produkt którego Państwo szukają.

zobacz więcej
Współpracujemy z firmą:
osborn
Posiadamy certyfikaty:
certyfiakty
 

Nasza strona korzysta z plików cookies. Zapewniają one prawidłowe działanie strony, narzędzi społecznościowych, reklamowych i analitycznych. Więcej szczegółów znajdziesz w naszej Polityce Prywatności. Ustawienia cookies możesz zmienić w preferencjach swojej przeglądarki internetowej.